SERVEIS

NETEJA I MANTENIMENT

Tothom vol tenir el seu cotxe net i en bon estat. Això requereix temps i esforç, per això el nostre taller dedica un sector especialitat a la neteja de vehicles, que facilit aquesta tasca i ofereix un resultat òptim.

 

SERVEI DE GRUA

En cas d’alguna incidència retirem el teu vehicle i et recollim al punt del succés.

PLANXA I PINTURA

Un servei de reparació de la carrosseria a un preu adequat que et permetrà tenir a punt el teu vehicle en unes poques hores. El nostre personal especialitzat s’encarregarà de garantir-te un acabat perfecte i deixar-te el cotxe com a nou, en el mínim temps possible.

VEHICLES DE SUBSTITUCIÓ

Quan el teu cotxe estigui al taller, no t’hauràs de preocupar per res. Els nostres vehicles de substitució t’ajudaran a seguir amb el teu dia a dia amb normalitat. Tan sols has de reservar-quan hagis de fer una intervenció.

EQUIPS D’AUTO-DIAGNOSIS

Davant de qualsevol incomoditat amb el seu vehicle no dubti a visitar-nos. Tant si són grans o petites reparacions, segur que quedarà satisfet. Els nostres equips de diagnosi donaran a conèixer quina és la seva avaria en el menor temps, el nostre equip de reparació i manteniment li garanteix el millor dels resultats, sempre a un preu molt competitiu.

MECÀNICA

Al nostre taller mecànic podràs trobar tot el que necessites per tenir el teu vehicle sempre a punt. El nostre servei de mecànica ràpida compta amb un ampli horari per acomodar-se millor a les teves necessitats. Bateries de cotxe, amortidors del cotxe, canvi de pneumàtics, canvi d’oli, equilibrat de rodes, canviar els frens, carregar aire condicionat, reparar l’embragatge o la junta de culata… Tot per al teu vehicle amb la garantia que representa ser un taller multimarca amb el coneixement i l’experiència necessària en tot tipus de vehicles.

ELECTRICITAT

Alguna vegada ens ha passat que notem que el cotxe no va com sempre o que se’ns ha encès la llum de fallada motor en el quadre. De vegades es pot tractar d’algun error sense importància, però en altres casos convé revisar-lo amb atenció per veure què és el que passa. Antigament, la mecànica era molt més senzilla i es podia solucionar el problema amb l’ajuda d’eines bàsiques. No obstant això, avui dia els errors son a causa de tota l’electrònica que inclouen els cotxes moderns, és necessari en la majoria dels casos, portar el cotxe al taller. Amb l’evolució dels vehicles és cada cop més freqüent trobar-se amb problemes elèctrics. Al nostre Taller, tenim coneixement per reparar i solucionar qualsevol incidència elèctrica.